Oranjevereniging Eerbeek alternatieve Koningsdag

Apeldoorn 13 april

Gezien de maatregelen vanwege het Corona virus is het onmogelijk om Koningsdag in de huidige situatie te organiseren. Daarom komt de Oranjevereniging dit jaar met een alternatieve – Corona-proof — variant.


Aankomende Koningsdag kunnen u en uw kinderen namelijk deelnemen aan meerdere activiteiten.


Fietstocht

Zo gaat de jaarlijkse fietstocht in een aangepaste versie gewoon door. Dit jaar met maar liefst 2 verschillende routes!


Kleedjesmarkt @ home

De kleedjesmarkt blijft ook een onderdeel van deze feestelijke dag. Echter liggen de kleedjes nu bij de mensen thuis op de stoep of oprit.


Stoepkrijt wedstrijd

De kinderen kunnen hun creatieve ei kwijt in de stoepkrijt wedstrijd. Wij zorgen voor het krijt. De stoep of oprit thuis is het doek!


Om 10:00 uurzal burgermeester van Hedel op het terrein van de Beekwal de Nederlandse vlag hijsen. De jeugd van muziekvereniging de Eendracht zal tijdens deze gebeurtenis het Wilhelmus ter gehoren brengen.


Verdere informatie volgt!

Oranjevereniging Eerbeek

www.oranjeverenigingeerbeek.nl

© 2021 Zegt het voort, zegt het voort... Alles uit deze krant mag worden doorverteld aan anderen!

Deze uitgave is met uiterste zorg samengesteld. De uit­gever is echter niet aansprakelijk voor foutieve vermeldingen, tekstfouten in deze uitgave.  Over artikelen, persberichten, prijzen, kleurplaten en puzzels wordt niet gecorrespondeerd. De uitgeverij is niet aansprakelijk voor gebruik van beeld en tekst en gaat er vanuit dat al het aangeleverde vrij is van copyright.