1901 inwoners krijgen gratis cadeaubon

Apeldoorn 28 februari

In december 2020 is winkelcentrum Anklaar gestart met een coole consumentenactie. De gezamenlijke winkeliers geven 1901 cadeaubonnen weg met een totale waarde van € 40.000,-. 

Op vrijdag 5 en zaterdag 6 maart kunnen prijswinnaars de cadeaubon komen ophalen. Daags voor de prijsuitreiking krijgen alle prijswinnaars persoonlijk bericht.


2020 is een bijzonder jaar geweest voor iedereen. Dit was een reden voor de winkeliers om een sympathieke actie te organiseren. Klanten die tijdens de actieperiode kwamen shoppen kregen een deelname-flyer, waarmee ze kans maakten op een cadeaubon, te verzilveren bij één van de deelnemende winkels. De actie was nog maar net gestart toen de lock-down in december werd aangekondigd, daarom is de actie verlengd tot 28 februari 2021.


De cadeaubonnen hebben waardes van € 10,- tot € 100,-. De hoofdprijs is € 2.000,- shoppen bij LIDL! Prijswinnaars kunnen de cadeaubon tot eind april 2021 verzilveren. De hoofdprijswinnaar krijgt een boekje vol vouchers van LIDL. De cadeaubonnen zijn alleen in winkelcentrum Anklaar te verzilveren.


Ontdek het vernieuwde Winkelcentrum Anklaar

Het vernieuwde winkelcentrum Anklaar is op 9 oktober 2019 geopend. Met trekkers als Albert Heijn XL, LIDL, ACTION, aantrekkelijke horeca, vers speciaalzaken en bekende landelijke ketens zoals Shoeby en Etos is Anklaar het juiste adres voor de dagelijkse boodschappen en meer! 


2 uur parkeren gratis

Onder het winkelcentrum is de mooiste en luxeste overdekte parkeergarage van Apeldoorn gelegen waar de eerste twee uur parkeren gratis zijn.


Winkelcentrum Anklaar

Operaplein, 7323 EJ Apeldoorn

www.winkelcentrumanklaar.nl

© 2021 Zegt het voort, zegt het voort... Alles uit deze krant mag worden doorverteld aan anderen!

Deze uitgave is met uiterste zorg samengesteld. De uit­gever is echter niet aansprakelijk voor foutieve vermeldingen, tekstfouten in deze uitgave.  Over artikelen, persberichten, prijzen, kleurplaten en puzzels wordt niet gecorrespondeerd. De uitgeverij is niet aansprakelijk voor gebruik van beeld en tekst en gaat er vanuit dat al het aangeleverde vrij is van copyright.