Voetbalvereniging Loenermark valt in de prijzen bij ‘Clubs van de Week’

Apeldoorn 28 februari

Voetbalvereniging Loenermark uit Loenen is door de VriendenLoterij benoemd tot “Clubs van de Week”. Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. 


Ook Loenermark heeft zich aangemeld om mee te doen aan de actie. Wordt de club, stichting of vereniging benoemt tot “Clubs van de Week” dan krijgen zij een eenmalige bijdrage van € 5.000 van de VriendenLoterij voor een specifiek doel.

Loenermark gaat het geld gebruiken om het verwarmingssysteem in het clubgebouw te optimaliseren door het installeren van een zone-regeling in combinatie met slimme thermostaten in het gehele clubgebouw met als doel energie te besparen en duurzamer te worden.


Steeds vaker kiezen deelnemers van de Vriendenloterij ervoor om hun eigen vereniging te steunen. Minimaal 40 procent van de inleg van de deelnemer gaat dan direct naar de clubkas. Speel jij ook mee met de VriendenLoterij en wil jij ook Loenermark steunen? Een belletje naar 088 - 0201020 is genoeg om de wijziging door te geven. Om Loenermark op deze manier te steunen hoef je geen lid van Loenermark te zijn.

Het kost jou ook niks extra's!

Foto: Joop Keuterink

Voetbalvereniging Loenermark

Lonapark 5

7371 EH Loenen

Tel.: 055 - 505 1656

www.vvloenermark.nl

© 2021 Zegt het voort, zegt het voort... Alles uit deze krant mag worden doorverteld aan anderen!

Deze uitgave is met uiterste zorg samengesteld. De uit­gever is echter niet aansprakelijk voor foutieve vermeldingen, tekstfouten in deze uitgave.  Over artikelen, persberichten, prijzen, kleurplaten en puzzels wordt niet gecorrespondeerd. De uitgeverij is niet aansprakelijk voor gebruik van beeld en tekst en gaat er vanuit dat al het aangeleverde vrij is van copyright.