Nieuwe Peugeot e-Partner 

‘Next Gen Small E-Van’

Apeldoorn 2 maart

Peugeot is een van de eerste autofabrikanten in Europa met een compleet gamma volledig elektrisch aangedreven bedrijfsauto’s en het breidt zijn inzet op dit gebied verder uit. 


Na de recente introductie van de nieuwe Peugeot e-Expert (International Van of the Year 2021) en e-Boxer presenteert Peugeot nu met trots ook de nieuwe Peugeot e-Partner.


De Peugeot Partner is al generaties lang een succes en hij is ook talrijke keren onderscheiden – onder meer met de titel International Van of the Year 2019. Sinds de introductie in 1996 heeft Peugeot al meer dan 2 miljoen exemplaren van de Partner geproduceerd en is het model in meer dan honderd landen op de markt.


Sinds 2018 is de Peugeot Partner leider op de Europese markt in het F-segment (van personenauto‘s afgeleide bestelauto‘s). Nu is het succesnummer ook leverbaar met een volledig elektrische aandrijflijn. 


De Peugeot Partner was al gemakkelijk inzetbaar in alle situaties en voor alle beroepen en hij biedt ook een werkplek die het dagelijks leven gemakkelijker maakt. De Partner is stijlvol en voorzien van technologieën als de digitale Peugeot i-Cockpit®. De nieuwe Peugeot e-Partner voegt hier nog eens onbeperkte toegang tot stadscentra aan toe.


Alle originele kwaliteiten van de Peugeot Partner, geen compromissen en nu ook zonder emissie. Het kan nu.


Auto Palace Apeldoorn

Wagenmakershoek 2

7328 KL Apeldoorn

Tel.: 088 003 5635

www.autopalace.nl

© 2021 Zegt het voort, zegt het voort... Alles uit deze krant mag worden doorverteld aan anderen!

Deze uitgave is met uiterste zorg samengesteld. De uit­gever is echter niet aansprakelijk voor foutieve vermeldingen, tekstfouten in deze uitgave.  Over artikelen, persberichten, prijzen, kleurplaten en puzzels wordt niet gecorrespondeerd. De uitgeverij is niet aansprakelijk voor gebruik van beeld en tekst en gaat er vanuit dat al het aangeleverde vrij is van copyright.