Minigolf Club Bussloo start in mei en iedereen is welkom

Apeldoorn / Bussloo 10 april

Het razend populaire Adventure Golf strijkt in clubvorm neer op Bussloo en iedereen is welkom!

In de hele wereld populair, maar Nederland blijft wat achter. Daar willen Sietse van Zandvoort en Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo verandering in brengen. Ze slaan de clubs ineen en gaan voor een bruisende minigolf vereniging op Bussloo. 


Tienduizenden liefhebbers van Minigolf, vaak door de professionele spelers Adventure Golf genoemd, ontvangen ze ieder jaar op de prachtige locatie. Het enige wat nog mist is een echte Minigolf vereniging. En die komt er vanaf mei aanstaande.


Gezellige en uitdagende buitenactiviteit

Gezond buiten bezig zijn is in deze gekke tijd meer dan ooit aan de orde van de dag. Minigolf is een laagdrempelige en gezellige sport voor jong en oud. Over het hele land zijn er Minigolf clubs actief. Natuurlijk voor de gezelligheid, maar er worden ook vele wedstrijden georganiseerd. De 18 holes Minigolfbaan van Bussloo is de eerste door de Nederlandse Minigolf Bond erkende wedstrijdbaan. Inwoner van Apeldoorn en initiatiefnemer Sietse is zelf jarenlang actief door heel Nederland in de Minigolfwereld. “Ik wil vooral dat leden zich kunnen vermaken op het prachtige Minigolf parcours van Bussloo. Met uitzicht over het meer en de gezelligheid in en om het clubhuis op Bussloo is dit een droomlocatie voor de Minigolfclub.” Aldus Sietse.

Steven Hissink, manager van Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo kijkt uit naar de komst van de club op Bussloo: “Geweldig als we naast onze 250 Pitch&Putt leden, straks nog meer leden mogen verwelkomen. Er is hier zoveel ruimte om heerlijk te bewegen en gezellig samen te spelen. Op deze unieke locatie ontspannen sporten gun ik iedereen.”


Open dag Minigolf Club Bussloo

Op zondag 18 april van 10.00 tot 13.00 uur is iedere geïnteresseerde welkom voor de open dag van Minigolf Club Bussloo. Er kan kennis gemaakt worden met de club, het parcours en natuurlijk kan er gespeeld worden. Er zullen leden van de Nederlandse Minigolf Bond aanwezig zijn om spelregels uit te leggen en vragen te beantwoorden. Vanaf mei zal de vereniging officieel starten. Iedereen die lid wordt van Minigolf Club Bussloo voor één mei a.s. krijgt een korting van maar liefst €50,- op het al magere jaarlidmaatschapsbedrag van €125,- per jaar. Voor dit bedrag kan het hele jaar onbeperkt gespeeld worden op Bussloo én zijn leden elke week welkom voor clubactiviteiten, zoals de clubavond op maandag of extra begeleiding op zaterdag ochtend.


Aanmelden voor de open dag is gratis en kan door een e-mail te sturen naar pr@minigolfbond.nl


Meer informatie kan gevonden worden op www.pitchputtbussloo.nl

© 2021 Zegt het voort, zegt het voort... Alles uit deze krant mag worden doorverteld aan anderen!

Deze uitgave is met uiterste zorg samengesteld. De uit­gever is echter niet aansprakelijk voor foutieve vermeldingen, tekstfouten in deze uitgave.  Over artikelen, persberichten, prijzen, kleurplaten en puzzels wordt niet gecorrespondeerd. De uitgeverij is niet aansprakelijk voor gebruik van beeld en tekst en gaat er vanuit dat al het aangeleverde vrij is van copyright.