Vriendenconcert Jong Metropole in Orhpeus

Apeldoorn 11 april

We kunnen in ons theater Orpheus  niet wachten tot we jullie allemaal weer in Orpheus kunnen en mogen ontvangen, bij een vrolijke cabaretavond, een inspirerende toneelvoorstelling, een sprankelende musical, een daverend concert of in ons restaurant O55 voor een heerlijk diner.


En hoewel we nu nog niet open zijn, bereiden we wel een feestelijke openingsweek voor. Binnenkort kun je reserveren voor een avond in die openingsweek. En je reserveert dan zonder te weten wat de datum is, maar wel de dag en tijd in de openingsweek. Wie durft het aan zich te laten verrassen? Programmeur Marijt Helmink of ikzelf zullen die avonden aanwezig zijn om jullie te ontvangen en een tipje van de sluier te lichten voor seizoen 2021/2022. Als dat geen goed nieuws is!


En er is meer goed nieuws. Speciaal voor onze Vrienden organiseren we op vrijdag 6 augustus, aanvang 20:00 uur, een Vriendenconcert in Orpheus. Eigenlijk een reünieconcert, want we zien elkaar weer als vrienden na een lange tijd. Het Jong Metropole treedt die avond exclusief op voor onze Vrienden. Het concert draagt de naam van de nieuwe compositieReunionvan Damiano Pascarelli, winnaar van de Rogier van Otterloo Award 2019, die in première gaat deze zomer. Het werk vertegenwoordigt de hoop en het verlangen weer met elkaar te mogen spelen en als publiek samen te kunnen genieten. Live! 


De Duitse dirigent, arrangeur en bandleider Jochen Neuffer, die al succesvolle projecten met het Metropole Orkest deed, leidt het Jong Metropole deze zomer. Als soliste treedt saxofoniste Kika Sprangers op, die u ook kunt kennen van de eerste editie van het Orpheus Jazzfestival Generations in 2019. Reserveren voor het Vriendenconcert kan vanaf nu via onderstaande button. Let op dat je wel bent ingelogd als Vriend van Orpheus, anders kun je niet reserveren.


Laten we nog even volhouden en tegelijkertijd ook vooruitkijken. Doorgaan zit in onze cultuur en daarom tot snel en anders tot 6 augustus!


Theater Orpheus 

Churchillplein 1

7314 BZ Apeldoorn

Tel.: 055 527 03 00

www.orpheus.nl

© 2021 Zegt het voort, zegt het voort... Alles uit deze krant mag worden doorverteld aan anderen!

Deze uitgave is met uiterste zorg samengesteld. De uit­gever is echter niet aansprakelijk voor foutieve vermeldingen, tekstfouten in deze uitgave.  Over artikelen, persberichten, prijzen, kleurplaten en puzzels wordt niet gecorrespondeerd. De uitgeverij is niet aansprakelijk voor gebruik van beeld en tekst en gaat er vanuit dat al het aangeleverde vrij is van copyright.