Kazim Hair & Beauty ruim 8 jaar aan de Hoofdstraat Apeldoorn

Apeldoorn 2 maart

Kazim heeft met zijn 25 jaren ervaring zich gespecialiseerd in het kleuren, opsteken en behandelen van haar met Revlon Professional en Orofluido producten. Elke keer weer een

gegarandeerd succes! 


De techniek van het knippen heeft hij tot in de puntjes verfijnd en zijn bijzondere werkwijze heeft niet alleen geweldige resultaten het ziet er ook nog eens spectaculair uit. Tijdens het gesprek met Kazim werd een jongedame met lang donker haar geknipt. Kazim paste zijn speciale techniek toe op het in laagjes knippen, waarbij hij de schaar op een speciale manier hanteert. Het lange haar, dat eerst rondom dezelfde lengte was nu zo geknipt dat wanneer je haar van achteren en van zij ziet nog steeds lang is, maar wanneer je haar recht aankijkt is het kort, op schouderhoogte.


Professioneel haarkleuren, ook uw wenkbrauwen!

Orofluido biedt een complete schoonheidsbehandeling voor het haar. Bevat de kostbare mix van drie olien: Argan olie, vloeibaar goud uit de woestijn, Cyperus olie, pure zijde en Lijnolie voor directe glans. Deze evenwichtige mix van 3 natuurlijke olien verbetert, herstelt en versterkt de schoonheid van het haar, waardoor het weer prachtig glanst.  Orofluido is geschikt voor elk haartype en voor de dagelijkse verzorging van je haar. Geef je haar het gevoel van pure weelde. Orofluido Asia! Speciaal voor pluizig haar! 


L’oreal Inoa haarkleuren zonder amoniak

Inoa van L’Oréal Professionnel is het revolutionaire, ammoniakvrije, permanente haarkleursysteem op oliebasis. De 1e ammoniakvrije anti-aging Hair Colour voor een veilige dekking van grijs haar. Optimale grijsdekking en een natuurlijke, jongere uitstraling. Geeft structuur en volume aan het haar. Sterker dan voorgaande Hair Colouringen.* 6 weken hydratatie en intense voeding van het haar met 50 % meer glans.


Revlon cosmetica, huidverzorgingsproducten en parfums

Dit verantwoorde merk biedt heerlijke parfums aan! Revlon is een wereldbekend merk in de cosmetica branche. Altijd een goede aankoop, als je Revlon kiest! Naast dat het merk jou er geweldig uit laat zien steunt het ook verschillende goede doelen en organisaties. 


Modelföhnen vraagt bijzonder talent

Bij model-föhnen word je het haar in het gewenste model gedroogd en wordt een ronde en/of een platte borstel gebruikt. Zo krijgt je kapsel namelijk meer volume en blijft dagenlang in model!


Stap gerust een keer de zaak binnen om kennis te maken met zijn unieke manier van knippen en kleuren.

Kazim Hair & Beauty

Hoofdstraat 49, Apeldoorn

Tel.: 055 - 57 666 05

www.kazim.nu

© 2021 Zegt het voort, zegt het voort... Alles uit deze krant mag worden doorverteld aan anderen!

Deze uitgave is met uiterste zorg samengesteld. De uit­gever is echter niet aansprakelijk voor foutieve vermeldingen, tekstfouten in deze uitgave.  Over artikelen, persberichten, prijzen, kleurplaten en puzzels wordt niet gecorrespondeerd. De uitgeverij is niet aansprakelijk voor gebruik van beeld en tekst en gaat er vanuit dat al het aangeleverde vrij is van copyright.