Speelkleed Apeldoorn

Apeldoorn 21 februari

Hoe leert jouw kind, kleinkind,neefje of nichtje zijn dorp of stad kennen?  

Die gaat natuurlijk spelen met het speelkleed van zijn eigen stad Apeldoorn! Na een succesvolle lancering van diverse speelkleden is nu ook Apeldoorn op de kaart gezet door het bedrijf City-Play!Geen oubollig saai speelkleed meer bij jullie thuis maar een leuk, leerzaam en herkenbaar speelkleed met meer dan 25 iconen en de kleinste details uit Apeldoorn. Je blijft er naar kijken!


Hoe gaaf is het om als kind op te groeien met je eigen stad?! Spelenderwijs leer je de hotspots van Apeldoorn kennen. Spelen in het klimbos, klimmen met de apen in de Apenheul en door naar de Julianatoren. Hierna via de Oranjerie race je langs de bioscoop om daarna de dag af te sluiten bij het kinderparadijs. Het kan allemaal op het speelkleed van Apeldoorn.


Met alle iconen van de stad is het een informatief, maar ook superleuk speelkleed. Leerzaam voor de kids en herkenbaar voor de ouderen.De eerste speelkleden van Apeldoorn zijn al te bestellen als pre-order (www.speelkleed.nl). Zolang de voorraad strekt, want het moet een uniek item blijven!


Het speelkleed is 115 x 175 cm groot, heeft een anti-slip onderzijde en is zacht van boven, makkelijk schoon te houden en het materiaal is recyclebaar. Bovendien is het geschikt voor vloerverwarming. Ben je niet tevreden, dan mag je gewoon gratis retourneren. City-Play is erkend door Trusted Shops, waardoor je verzekerd bent van een veilige en betrouwbare aankoop. 


City-Play betrekt bij het ontwerpen van speelkleden bewoners uit de betreffende stad, zij weten immers de leukste en meeste actuele details te noemen. 


Naast het speelkleed vanApeldoorn en andere grote steden in Nederland en België is er ook een speelkleed speelkleden van het Circuit van Zandvoort en van het relatief kleine Spijkenisse waar het kantoor en de klantenservice zijn gevestigd is een speelkleed ontwikkeld.


Wij werken ook graag samen met lokale winkeliers die het speelkleed aan hun klanten kunnen aanbieden, die horen we dus graag! De volgende stap van City-Play? Komende periode volgen er nieuwe speelkleden van een aantal Nederlandse maar ook buitenlandse steden en een aantal unieke concepten die we nog even als verassing houden. 


Van ieder kleed wordt er per stad een lokaal doel gesteund. Er gaat €1,-per kleed naar het goede doel, veelal het (kinder)ziekenhuis van de stad. Het is leuk en fijn om een glimlach op een kind zijn gezicht te kunnen toveren, daar krijgt ons team voldoening van, aldus Roy Verduyn, mede-eigenaar van City-Play. 


Direct het speelkleed bestellen of alle details bekijken?

www.speelkleed.nl

© 2021 Zegt het voort, zegt het voort... Alles uit deze krant mag worden doorverteld aan anderen!

Deze uitgave is met uiterste zorg samengesteld. De uit­gever is echter niet aansprakelijk voor foutieve vermeldingen, tekstfouten in deze uitgave.  Over artikelen, persberichten, prijzen, kleurplaten en puzzels wordt niet gecorrespondeerd. De uitgeverij is niet aansprakelijk voor gebruik van beeld en tekst en gaat er vanuit dat al het aangeleverde vrij is van copyright.