Naamverkiezing voor de 

50e gorilla-baby van de Apenheul

Apeldoorn 8 april

Doe mee en win een meet & greet met een gorillaverzorger! Eind februari werd voor de 50e keer een gorilla geboren in Apenheul. Dit is niet alleen bijzonder omdat het apenpark dit jaar 50 jaar bestaat maar ook omdat dit de eerste nakomeling is van zilverrug Bao Bao. Het gaat goed met moeder Gyasi en de kleine. Inmiddels is bekend dat het een jongetje is. We gaan op zoek naar een naam! 

Stuur een naam in!


Apenheul is op zoek naar een Afrikaanse naam, bij voorkeur Swahilisch. Bijna alle gorilla’s in Apenheul hebben een naam in deze taal. Weet jij een leuke naam voor het gorillajong? Stuur dan vóór vrijdag 16 april via apenheul.nl/gorillababy een naam in en maak kans op een meet & greet met een gorillaverzorger in Apenheul. 


Bekendmaking

De gorillaverzorgers kiezen uit alle inzendingen een top 5 die op vrijdag 23 april bekend wordt gemaakt via apenheul.nl/gorillababy en social media. Inzenders van deze namen worden uitgenodigd bij de bekendmaking van de winnende naam op zaterdag 1 mei in Apenheul. De winnaar wint voor diezelfde dag een meet & greet met een gorillaverzorger! 


Kraamcadeau

Wil je Gyasi en de kleine een kraamcadeau geven? Dat kan. Op ons verlanglijstje (apenheul.nl/verlanglijstje) staan producten die je aan kunt schaffen. We maken daar verrijkingsmaterialen voor onze dieren van. Het geven van verrijking is echt een cadeau! Het is een belangrijk onderdeel van de verzorging en kan op verschillende manieren. Je kunt ons ook steunen door middel van een eenmalige donatie of wordt Vriend van Apenheul! 


Voorwaarden:

• Alleen inzendingen via apenheul.nl/gorillababy doen mee aan de wedstrijd. Wanneer een naam door meerdere personen wordt ingestuurd en eindigt in de top 5, dan wordt de persoon die als eerste de naam heeft ingestuurd, uitgenodigd. 

• De datum van de bekendmaking, de invulling daarvan en de aangeboden prijs is onder voorbehoud van de mogelijkheden die de corona maatregelen bieden. 

• Genodigden mogen één introducee meenemen naar de bekendmaking van de winnende naam!

• Je gegevens worden alleen door Apenheul gebruikt voor deze winactie en worden na afloop verwijderd. 


Ga snel naar apenheul.nl/gorillababy en doe mee!

© 2021 Zegt het voort, zegt het voort... Alles uit deze krant mag worden doorverteld aan anderen!

Deze uitgave is met uiterste zorg samengesteld. De uit­gever is echter niet aansprakelijk voor foutieve vermeldingen, tekstfouten in deze uitgave.  Over artikelen, persberichten, prijzen, kleurplaten en puzzels wordt niet gecorrespondeerd. De uitgeverij is niet aansprakelijk voor gebruik van beeld en tekst en gaat er vanuit dat al het aangeleverde vrij is van copyright.