Bakkerijmuseum Hattem is het ‘Leukste uitje’ van Gelderland

Apeldoorn 26 februari

Nederlands Bakkerijmuseum Hattem is opnieuw het ‘Leukste uitje van Gelderland’. Dat blijkt uit de ANWB-verkiezing van het ‘Leukste uitje van Nederland 2021’. Vertegenwoordigers van het uitje ontvingen vandaag tijdens een online bijeenkomst de gouden award. 


De zilveren award ging naar ’t Veluws Zandsculpturenfestijn. De bronzen award was voor de Veluwsche Stoomtrein Maatschappij. Juist in deze bijzondere tijd, is het winnen van een prijs voor de genomineerde uitjes een extra opsteker.


Tijdens de verkiezing brachten ANWB-leden massaal hun stem uit op het uitje dat zij het meest waarderen, zowel op landelijk niveau als per provincie. In totaal werden ruim 80.000 stemmen uitgebracht.


Het Nederlands Bakkerijmuseum Hattem scoort, naast heel veel stemmen, op bijna alle onderdelen (prijs/kwaliteit, sfeer, klantvriendelijkheid, faciliteiten en het aanbod) de hoogste cijfers en is daarmee de winnaar van 2021. Een greep uit de reacties over de winnaar: “Zoveel passie en gastvriendelijkheid heb ik zelden gezien. Geweldig informatief en met veel humor gebracht, zowel voor kinderen als volwassenen.”


De winnaars van 2021 in de provincie Gelderland:

Gouden award Nederlands Bakkerijmuseum Hattem

Kerkhofstraat 13

8051 GG Hattem

Tel.: 038 - 444 1715

www.bakkerijmuseum.nl


Zilveren award ’t Veluws Zandsculpturenfestijn in Garderen

Oude Barnevelderweg 5

3886 PT Garderen

Tel.: 0577 462 472

www.zandsculpturen.nl


Bronzen award Veluwsche Stoomtrein Maatschappij in Beekbergen

Dorpstraat 140

7361 AZ Beekbergen

Tel.: 055 506 1989

www.stoomtrein.org


De ANWB organiseert de verkiezing van het ‘Leukste uitje’ voor de elfde keer. Kijk voor alle winnaars op www.anwb.nl/leuksteuitje


De verkiezing ‘Leukste uitje 2021’ is onderdeel van ANWB Eropuit. Elk jaar gaan ruim een miljoen leden eropuit met een ticket met ANWB ledenvoordeel om een leuke dag uit beleven. ANWB Eropuit biedt tevens tickets voor theatervoorstellingen, diverse verblijfsarrangementen en honderden wandel- en fietsroutes: kortom alles om er in Nederland op uit te gaan.

© 2021 Zegt het voort, zegt het voort... Alles uit deze krant mag worden doorverteld aan anderen!

Deze uitgave is met uiterste zorg samengesteld. De uit­gever is echter niet aansprakelijk voor foutieve vermeldingen, tekstfouten in deze uitgave.  Over artikelen, persberichten, prijzen, kleurplaten en puzzels wordt niet gecorrespondeerd. De uitgeverij is niet aansprakelijk voor gebruik van beeld en tekst en gaat er vanuit dat al het aangeleverde vrij is van copyright.